10 FILMER ATT SE MED POJKVÄNNEN

Något som ofta skapar problem för mig och Jesper är att vi har så olika filmsmak. När det kommer till filmer så är jag väldigt tjejig och han är väldigt killig, vilket inte alltid går så bra ihop. Oftast är det någon som sitter och är lite småsur när vi kollar på film, haha. Hur som helst så finns det några filmer som vi faktiskt har tyckt om båda två så jag tänkte att jag skulle tipsa om tio stycken för er som har samma problem! Hoppas att det är någon ni blir sugen på! Är det någon av er som har tips på sådana filmer så får ni mer än gärna skriva ner dem i kommentarsfältet (:

Something that often creates problems for Jesper and me is that we have such different taste in movies. When it comes to movies, I'm very girly and he's a typical guy, which does not always go so well together. Usually one of us are a little moody when we watch movies, haha. Anyway, there are some movies that actually both of us have enjoyed so I thought I would make a list of ten of them for you who have the same problem! Are there any of you have tips on such movies too I'll be more than happy if you write them down in the comments section (:

"13-åriga Briony Tallis livliga fantasi ändrar riktning för ett flertal liv när hon anklagar sin storasysters älskare för ett brott som han inte begått.""David Burke livnär sig på att sälja marijuana till bland annat kockar och hemmafruar, men aldrig till barn – han har ju trots allt ett samvete. Så vad kan då gå fel? En hel del... Efter att några ungdomar stjäl hans lager blir han skyldig sin leverantör Brad en massa pengar. För att bli kvitt skulden – och för att behålla alla kroppsdelar intakta – måste David nu smuggla in ett stort parti droger åt Brad från Mexiko. Då skapar han en låtsasfamilj som täckmantel"

"When Keller Dover's daughter and her friend go missing, he takes matters into his own hands as the police pursue multiple leads and the pressure mounts. But just how far will this desperate father go to protect his family?"

"Filmen bygger på verkliga händelser och utspelar sig i slutet av 40-talet i ett korrupt Los Angeles som kontrolleras helt av maffialedaren Mickey Cohen. För att förgöra Cohens imperium tillsätts en hemlig styrka inom LAPD ledd av Sgt. John O’Mara och Jerry Wooters som måste ta till alla metoder för att befria staden från en av de farligaste maffiorna genom tiderna."

"Alison Scott är en lovande nöjesjournalist med en redan utstakad karriär framför sig. Efter en blöt kväll på krogen som slutar i säng med den charmige slarvern Ben Stone, tvingas hon dock tänka om. Den tillfälliga sexuella förbindelsen resulterar i att Alison blir gravid. Inför valet att ensam ta hela ansvaret, eller att lära känna den blivande fader, bestämmer Alison sig för att ge den godhjärtade, men lite töntige Ben en chans."

"Greven av Monte Cristo" är Alexandre Dumas klassiska berättelse om en oskyldig man som efter en konspiration kastas i fängelse, och hur denne man på det mest briljanta sätt tar ut sin hämnd på dem som svek honom. Den unge styrmannen Edmond Dantés är en öppen och ärlig man vars drömmar om ett lyckligt liv tillsammans med sin trolovade, den vackra Mercedes abrupt slås i spillror då hans bäste vän Fernand, som också är förälskad i Mercedes, för honom bakom ljuset. "

"Den introverte förstaårsstudenten Charlie introduceras av sina vänner Sam och Patrick till den komplicerade världen av droger, sex och förhållanden."

"Ex-agenten Bryan har svårt att koppla bort sitt förflutna och ser faror överallt. När hans dotter vill resa till Paris med en kompis motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern. Hans värsta mardröm besannas dock när dottern blir kidnappad. Bryan har endast 96 timmar på sig att rädda henne från att säljas som prostituerad och troligen aldrig mer återfinnas i det oändliga sexträsket därute."

"FDR och Tuck är förälskade i den ljuva och charmiga Lauren. Hon har svårt att välja mellan dem och tar hjälp av kompisen Trish. Detta samtidigt som FDR och Tuck drar igång ett episkt krig i kampen om Lauren med hjälp av diverse högteknologiska prylar. Må bäste spion vinna!"

"Solomon Northup är välutbildad och har talang för musik. Han bor med sin fru och sina barn i Saratoga i New York. En dag blir han kontaktad av två män som påstår sig jobba för en cirkus och Solomon tackar ja till att ackompanjera deras cirkusnummer på fiol under en kort period. Men efter att ha tagit ett glas med männen vaknar han omtöcknad och bunden och ställs inför den fasansfulla sanningen: han ska transporteras till södern som slav."

Gillar

Kommentarer

Emmy,
Åh jättebra tips! Har redan sett ett par-tre st av dom själv, men ska definitivt se de andra med killen 😃
emmyis.blogg.se
Felicia
,
En oväntad vänskap brukar vara väldigt uppskattad utav både killar och tjejer!!
Emilia
,
En oväntad vänskap är den bästa filmen jag sätt på länge! Brukar oftast undvika franska filmer men jag är glad att jag gjorde ett undantag 😊
Klara
,
Gone baby gone är en bra film som oftast både killar och tjejer brukar uppskatta 😊
Anneli
,
Jag älskade en oväntad vänskap när jag såg den och ville se den igen med min pojkvän som kommer från Afrika men oj oj oj det var ingen hit. Jag stängde av filmen redan efter 10 minuter då den plötsligt blev direkt pinsam att se. Däremot skrattade vi båda gott åt Malibus Most Wanted när alla bra filmer blivit sedda och vi fick börja skrapa på botten.
Lovisa
,
Haha skitbra lista! Jag och min kille har precis samma problem och klarar knappt av att se film med varandra längre för vi kommer aldrig överens. Vi har dock gjort så att vi sett serier tillsammans istället, gillar båda en serie så har vi ju kunnat se den länge och inte behövt bråka om olika filmer jämt! 😊 breaking bad är en jättebra serie som vi båda gillade, blacklist lika så! Annars har jag mörkt att romantiska komedier går hem för båda och vi gillar Leonardo di caprio båda två så hans filmer är ett säkert kort 😊
Fanny Staaf
,
Tack för tipsen! Ja vi ser också nästan alltid serier istället, det är en bättre lösning. Vi har hunnit se igenom hela Game of Thrones, OC, Revenge, Scandal, New Girl, Orange is the new black, Suits, Oprhan Black och är halvägs igenom Homeland så nu känns det som att serierna som passar båda också börjar ta slut 😉 Haha.
Caroline
,
Ja det här problemet har väll egentligen de flesta par! Min pojkvän gillar Amerikanska vilda western filmer och jag gillar typ tjejiga komedier och Wallander 😉 Vi kollade iaf på "This is 40" och, okej, vi kanske inte är 40 och gifta, men man känner iaf ibland igen sig haha. Skit rolig! Serier är också en bra idee. House of Cards, Breaking Bad, eller Band of Brothers. En annan idee är Netflix dokumentärer. Det börjar ju i sig själv att bli väldigt poppis just nu. Och roliga ämnen som mat och vin lär väll någonting som ni båda två skulle tycka om att se? 😊 Enjoy!
Sandra
,
Se leap year! Den är jättebra! Den ger en en sån där go känsla efteråt! Den är både mysig och rolig 😃