10 SAKER JAG VILL KÖPA I VÅR

Matchande set

Är såååå kär i detta vita

.

Ett överkast

Gärna i beige eller brun sammet, någon som vet vart det finns?

.

NIKE Sneakers

Svarta eller lite mönstrade

.

Blå och vitrandig skjorta + blå stuprörsjeans

Skjortan funkar både till möten och över bikinin på västkusten i sommar! Mina gamla stuprörsjeans är av någon anledning helt plötsligt två storlekar för stora?

.

En resa

Är såååå sugen på att resa bort lite nu, var så länge sedan! Jag och Andreas kikar på att eventuellt åka någonstans i September för att förlänga sommaren lite. Hoppas att vi hittar något bra!

.

Fina myskläder/pyjamasar

Nu när det är dags att lämna vinterns fluffiga onsies och mjukisbyxor på vinden är jag sugen på lite fina myskläder och pyjamasar i tunnare material.

.

Randig, långärmad tröja

Ett basplagg som fattas ur min garderob!

.

Kontorsmaterial

Behöver en massa pärmar och mappar för att organisera mina papper och kvitton, samt ett hålslag och en skrivare. Frågan är bara vart jag ska ha allt? Haha.

.

En större grönväxt/mindre träd

Jag vill ställa den i hörnet i min soffdel istället för (den trasiga) lampan som står där idag. Levande växter och grönt gör ju såååå mycket för känslan i ett rum så jag är säker på att denna hade skapat magi!

.

Vitt, beige, blush och aprikost

Bästa vår och sommarfärgerna!

.

En weekendbag

Det känns som att jag kommer flänga fram och tillbaka hela våren och sommaren och just nu kör jag på en gammal fake Prada bag som jag köpte för 100 kronor i Thailand 2010, dags att investera i en ny?

 

Gillar

Kommentarer

Olina
,
Hej, du som är inom bröllopsbranschen. Kan inte du tipsa om klänningar som man kan ha som gäst på bröllop? Något särskilt man ska tänka på tex? Ska på ett bröllop i augusti som inte har något speciellt tema
Astrid
,
Känner igen mig i många av dessa "vill-köpa-grejer"! Känns som klassiska vårbegär. Ljusa färger och saker som strukturerar upp vardagen!