10 WEBBSHOPPSFAVORITER

Frontrowshop.com

Frontrowshop har lite udda men fantastiskt fina kläder till förvånansvärt bra priser. Har har jag shoppat många favoriter, framför allt välsydda basplagg med det lilla extra.

Artilleriet.se

Artilleriet har en massa snygga inredningsprylar som jag gärna spenderar timmar på att bläddra igenom. Tyvärr så är det mesta ganska dyrt, men titta kan man ju alltid!

Sheinside.com

Sheinside är så budget det kan bli. De har galet mycket att välja på och få plagg som kostar över 200, dock så får man tänka på att man får vad man betalar för. Ibland får man hem ett plagg som känns helt felsytt och inte alls som på bilden och ibland får man hem en dunderfavorit som man använder hur många gånger som helst. Det är som att spela på lotto!

Thejewelry.eu

The Jewelry har väldigt enkla men supersnygga smycken, precis som jag vill ha det! Priserna ligger mellan 100-500 kronor och det finns alla olika typer av smycken.

Fashionbunker.com

När jag snackar om att jag har blivit lite halvt besatt av Australienskt mode så är det denna webbshop jag menar. Så galet mycket snyggt! Jag har beställt härifrån 3 gånger och har blivit så himla nöjd med plaggen, dock så får man räkna med lite tullavgifter i priset då man nästan aldrig kommer undan det när man beställer från Australien. Oftast blir det ca 100 kronor/grejen.

Sealoe.se

Sealoe har specialiserat sig på snygga texttryck. Det finns på allt från taveltryck och kuddar till mobilskal och muggar. Nu har de även fått in ett par jättefina pärlörhängen som jag är supersugen på.

AX Paris

På AX Paris hittar man alltid fina klänningar och shortsdressar. Detta är alltid min första go-to sida inför julafton, nyår, födelsedag, midsommar och sommarsäsongen. Man hittar alltid något!

Nelly.se

Ja det känns ju lite konstigt att "tipsa" om Nelly men det hade varit ännu konstigare att inte ha med den på listan. Här shoppar jag allt från skor och väskor till märkesgrejer och fina, lite billigare vardagsplagg. Det bästa med Nelly är att det är gratis frakt och så enkelt att returnera!

Etsy.com

Etsy är egentligen inte en webbshop utan flera 100, lite som Ebay. Har hittar man allt som är speciellt och genomtänkt. Roliga presenter, fina inredningsdetaljer och det snyggaste kontorsmaterialet!

Asos.com

Asos är lite som Nelly, inte ett hemligt tips men måste ändå vara med på listan. Snyggaste höstjackorna, skorna och smyckena. Kläderna är också superfina men det finns så galet mycket så att det ibland är lite svårt att greppa, haha.

Gillar

Kommentarer

zoe,
I'm always on the hunt for new online shops to try. I know a few of yours listed here, but I'm going to do some searching on the others! It might be a little dangerous for my wallet though...thank you for sharing your favorites! The What's In Between
www.thewhatsinbetween.blogspot.com
Moa Persson
,
hejsan, undrar hur du beställer från ax paris för det funkar inte för mig, hade uppskattat svar så snabbt så möjligt.
Fanny Staaf
,
Det var många år sedan jag beställde där ifrån så vet tyvärr inte idag 😟 Lycka till!