2014 ON INSTAGRAM

Godmorgon! Eftersom att jag pluggade heeela dagen i måndags och heeela dagen igår så tänkte jag att jag skulle ta lite ledigt idag och fixa med bloggrejer istället. Så jag började dagen med bananpannkakor (superlänge sedan sist) och så har jag svarat på en massa mail och planerat upp de kommande veckorna lite. Tänk att det bara är 11 dagar kvar tills vi flyttar ur lägenheten! Jag har väldig separationsångest med min fina sekelskiftespärla så jag vill helst inte tänka på det än, haha. Jag får trösta mig med att jag faktiskt bara hyr ut den så att den finns kvar här när jag kommer hem igen. På tal om att hyra ut så fick jag äntligen godkänt för att göra det i måndags, så underbart skönt! Har gått och stressat och haft panik över det i två månader, nu är det bara visumet kvar att få godkänt som är en evig ångestattack för mig och sedan ska jag bara njuuuta av att jag ska få uppleva detta äventyr!

Good morning! Since I studied all day Monday and all day yesterday I figured I'll take the day off today to do some blog stuff. So I started the day with banana pancakes, answering emails and planned the weeks ahead of me. It's crazy that it's only 11 days left until we move out of our apartment! I don't like the taught of leaving my wonderful home at all so I rather don't think about it just yet, haha. But, I'm only renting it out so it will be here waiting for me when I come home in a few years. Speaking of renting out, I just got the approval to rent out my apartment yesterday. I'm sooooo relived! I've been panicking over that for 2 months, now it's only my visa left to be approved and then I can start enjoying this amazing adventure that lie ahed of me!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Jaa, det kanske till och med var mig du hörde det ifrån? haha. Jag skrev det på bloggen för några veckor sedan men sedan fick jag reda på att det var permanent partnervisum, om vi säger att jag hade en australiensk pojkvän och jag ville ha ett visum för att vara med honom för alltid, då skulle det ta upp till ett halvår. Nu är det bara ett partnervisum som gäller lika länge som Jespers som ligger på samma ansökan som hans så jag hoppas på att det ska lösa sig. Annars får det bli ett WH!
Fanny Staaf
,
Det har jag absolut! Ja det var verkligen en stor lättnad, får jag visumet också kommer jag nog bli en helt ny människa efter ett halvår av stress och halvpanik 😉 haha. Vad härligt att veta att du "hänger med"! 😃 Kram!