3 FREDAGSTIPS

Boyhood, ♥♥♥♥

Denna film är så himla häftig och verkligen någonting speciellt. Den handlar om en pojkes barndom från det att han är 5 tills han börjar på college vilket kanske inte låter sådär superspännande men filmen har spelats in under 12 års tid (!!) så det är samma skådespelare igenom hela filmen och man ser hur de växer, just pojken från 5 år till 18 år men även hans syster och föräldrarna. Själva historien annars är ganska vanlig men ändå bra och sevärd.

Interstellar, ♥♥♥♥♥

Oh My. Vilken film. Jag och Jesper såg denna på bio i veckan och jag hängde med mest för hans skull då detta egentligen inte är min typ av film men shit pommes frites vad bra den var, jag tror den är allas filmsmak. Så välarbetad, fängslande, oväntad, spännade och känslofylld. Riktig hjärngympa är det också, det kändes lite som att jag hade blivit påkörd av en buss när vi åkte hem från bion, haha. Så himla mycket som bara östes över en under filmens gång. Man får sig även en rejäl tankeställare! Filmen utspelar sig i framtiden då jorden börjar bli obeboelig på grund av växthuseffekten osv. Tvåbarnspappan Cooper blir skickad ut i rymden för att hitta ett nytt hem där människan skulle kunna leva. Se den!

The Fault In Our Stars, ♥♥♥♥

Denna har väl de flesta sett men jag ville ändå skriva lite kort om den. Jag har inte läst boken vilket jag har förstått att många andra har men jag gillade verkligen filmen ändå. Historien är ju fantastisk och väldigt rörande men det jag gillade absolut bäst var skådespelet. Allt kändes så äkta och det gjorde så att historien verkligen gick rakt in i hjärtat. För er som inte har hört om denna så handlar den om två cancersjuka tonåringar som blir kära efter att ha träffats i en stödgrupp och man får följa deras kärlekshistoria, tankar och önskningar.

Gillar

Kommentarer

diman,
the fault in our stars är så bra!
nattstad.se/dimand
Fanny Staaf
,
Kul att du också gillade den! 😃