5 THINGS

Det har blivit många koppar chailatte i sängen under min lilla sjukperiod hemma den här veckan. Jag jobbar fortfarande på att få till den där perfekta krämigheten som man får när man köper på Espresso House, men jag börjar äntligen närma mig!

There have been many cups of chai latte in bed this week when I've been home sick. I'm still working on getting that perfect creaminess that you get when you buy one at Espresso House, I think that I'm finally starting to get a hold of it!

Vegetarisk buffé på Ulriksdals handelsträdgård. Är egentligen inte så mycket för vegetariskt men detta var riktigt gott!

Vegetarian buffet on Ulrikdals market garden. I'm not really so much for vegetarian but this was really good!

Jag har haft videkissar ståendes i den här vasen i ca 2 år (har man dem utan vatten står de i en evighet) men nu kände jag att det var dags för en förändring så de byttes ut mot bomullsblommor istället som står lika länge. Är de inte hur söta som helst?

I have had willow standing in this vase for about 2 years (have them without water and they will live forever) but now I felt it was time for a change so they were replaced with cotton flowers instead. Aren't they super cute?

Jag saknar verkligen middagsutsikterna på Santorini, måste åka tillbaka!

I really miss the dinner views on Santorini, I have to go back soon!

Jag har börjat inhandla årets julklappsinslagsningsfamilj (rekordlångt ord). Dessa kommer vara superfina till svarta och guldiga sidenband och fungerar ju faktiskt året runt om det skulle bli något över. Ni hittar dem här.

I have started purchasing this years Christmas gift wrapping family. These will be super nice with black and golden silk ribbons and they actually work all year round if there would be anything left after Christmas. You can find them here.

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
De är speciella men väldigt fina! 😊
Fanny Staaf
,
Yes de ska inte ha vatten alls så står de i en evighet, bokstavligen! Haha. Tyvärr är det inte riktigt säsong för någon av dem nu. Bommulsblommorna var precis och videkissarna kommer på våren men ibland finns de att få tag på redan vid jul! 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
Riktigt mysigt med höst! 😊
Fanny Staaf
,
Kul att du gillar dem! 😊 De är från Blomsterriket.
Fanny Staaf
,
Kul att du gillar det 😊 kram!
Fanny Staaf
,
Jag värmer mjölk som jag blandar ut med 2 msk chailattepulver och sedan skummar jag lattemjölk och häller över, toppar med lite kanel! 😊
Fanny Staaf
,
Tack! 😊 Ja som sagt är det inte jag har varit så mycket för förut, men på rätt sätt är det faktiskt riktigt gott!
Fanny Staaf
,
Me tooo! 😊
Emma Z,
Åh! Jag har ju själv en liten crush på omslagspapper så jag var ju bara tvungen att slinka in och beställa på sidan som du länkade! Så fina! // http://emmazzeta.se
emmazzeta.se
Fanny Staaf
,
Vad kul att du gillade dem och till och med köpte egna, då kommer vi ha lika snygga julklappar i år alltså! 😉 Kram!