5 THINGS

Blev bjuden på lyxlunch hemma hos Greta efter en liten fotosession, riktigt vardagsmys!

Got invited to Greta's apartment for a super yummie luncg after a photo shoot!

Jag har smygstartat adventspyntet med att ta hem en Rumsgran! Jag tycker att de är så himla fina men efter nyår stökar man gärna bort den med julen så i år tog jag hem den i god tid så att jag verkligen hinner njuta av den.

I have secretly started my Advent decorations with this Pine! I think they're so beautiful, but after the New Years you usually take it away with all the Christmas decorations so this year I bought it really early so that I have time to really enjoy it.

Nya, söta vantar! Tack Odd Molly!

New, cute mittens! Thank you Odd Molly!

Lite fynd jag gjorde i mormors gamla smyckesskrin! Fina örhängen och en fjärilsborsch som jag tänkte använda som gem på mina papper. Hur gulligt kommer inte det vara liksom?!

Some forgotten treasures I found in grandmother's old jewelry box! Beautiful earrings and a butterfly brooch that I'm going to use as a paper clip on my papers. How cute will that be?!

Fördrink på Melanders innan showen i lördags

Cocktails at Melanders before the show this Saturday

Gillar

Kommentarer

Bella,
Härliga bilder! 😃
jennyizabella.blogg.se
Jennifer,
Vad härligt! 😊 Jag älskar din blogg och stil. Nu har jag börjat leta efter fina, hyfsat stilrena kalendrar för 2015 - finast är ju Smythsons men det är ju inget för studenter... Så därför undrar jag om du kanske kan tipsa om fina kalendrar i lite olika prisklasser? Kram!
theotherday.blo.gg/
Fanny Staaf
,
Vad glad jag blir, tack! Jag köper alltid mina på personligalmanacka.se där man designar den helt själv. Både utsida och insida! Deras kalendrar kan jag verkligen rekommendera. Annars har jag tyvärr lite dålig koll 😟 Kram!
Fanny Staaf
,
Kul att du gillar dem 😊