5 THINGS

.

Någon annan som kärat ner sig i Richmond & Finch vårkollektion? Kunde inte bli annat än glad när dessa landade i brevlådan, man fick verkligen hopp om att våren är påväg! Jag har även beställt det i rosa marmor som jag misstänker kommer bli nya favoriten.

.

.

Denna rätt har blivit min go-to de senaste veckorna! Känns lyxigt men går bokstavligen på 5 minuter. Färsk pasta med parmaskinka, mozarella, ruccola och färsk basilika, yuuuuum.

.

.

Lisa från Bröllopspodden var här i tisdags! Vi pratade massor av bröllop och design. Minns när jag själv började lyssna på den när jag bodde i Australien, nästan overkligt att jag själv satt och spelade in ett avsnitt helt plötsligt, men galet roligt! Jag hojtar till när ni kan lyssna på det :)

.

.

Alltså våren måste ju vara den absolut härligaste blomstersäsongen, jag får verkligen inte nog av lökväxterna!

.

.

Måste tipsa om dessa superfina regnjackor som Zara har inne nu! De finns även i smutsrosa, marinblått och millitärgrönt. Älskar plagg som både är snygga och praktiska! Denna goding ska få ljusa upp alla regniga vårdagar som väntar här i Stockholm. Blir nog även super på västkusten i sommar! Ni hittar den här.

.

Gillar

Kommentarer

Matilda
Matilda,
Ååh så fina skal! Kollade på deras sidor och det rosa marmorskalet var ju verkligen drömmigt! synd att den nya kollektionen inte finns för iphone SE :/
tildasofias.blogg.se
Astrid
Astrid,
Blir så glad av att det går bra för dig! Grattis till att få medverka i podden! Ska bli kul att lyssna 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229