50 nyanser av beige, egenplockade äpplen och mycket mat


Godmorgon måndag!

/

Höstfint igenom fönstret.Ni vet de där komedierna när de tex planerar bröllop och man skrattar åt tjejen som tvingar killen att välja mellan 3 identiska nyanser av beige? Well, I did it. Haha. Vi stod och valde mellan dessa tre nyanser av ljusbeige i över en timma till nya soffan, hehe.

/

Frukostmys med Tina!Bakdags med äpplerna jag plockade hos mamma och pappa!

/

Poddade lite hemifrån förra veckan. Vi har bara suttit i studion det senaste så det var mysigt med lite hemmamiljö!En helgmorgon på vårt kvartersbageri, som även råkar vara Stockholms bästa. Lillebror på Rörstrandsgatan!

/

Andreas kom hem här om veckan med detta superfina armband som en "jag-älskar-dig-present" bara sådär en måndag. Hur fin är han inte?! Är även så imponerad av att han valde ut detta, så mig :)Njuter av sista värmen i favoritkjolen

/

Mitt aaaabsoluta favorithöstte! Det är från NABO och är tyvärr slutsålt (jag hann tack och lov bunkra upp med 4 burkar), men tänkte att jag kan skriva vad som är i det så kanske ni hittar något liknande om ni är sugna :) Det är ett örtte med björnbärsblad, apelsinskal, nyponskal, äppelbitar, nejlikor, anis och ringblomsblad. Yum!En liten sneakpeek från förra veckans fotografering!

/

Vi passade även på att ta teambilder till hemsidan. Här är Cecelina i full gång med min närbild!Åt en så drömmig Iberico-gyros på Urban Deli förra helgen. Yum!

/

En snabb bild jag tog innan Hanna och David kom över på middag i tisdags. Vi hade en sååå mysig kväll med mycket djupa samtalsämnen. Tycker att det är så härligt emellanåt!När vi fotade i söndags kom världens gosigaste katt som bara ville kela hela tiden med både mig och Andreas och jag blev lite kattsugen igen. Båda våra katter vi haft sedan jag var liten dog inom loppet av ett år, den sista nu i somras och det känns så himla tomt sedan dess.

/

Fikapaus med Lisa mellan poddinspelningar!


Gillar

Kommentarer