7 saker jag ser fram emot i April


1. Fixa sovrummet
Nu i April planerar jag att äntligen ta tag i vårt sovrum! Först och främst ska en hylla, nattduksbord och sänglampor upp men sedan ska jag även fixa lite piff så som fler kuddar och lite dekorationer. Men det förstnämnda är prio!

2. Börja laga lunch
När jag jobbar hemifrån orkar jag nästan aldrig laga lunch, utan jag äter "frukost" till lunch med (en macka eller yoghurt) men jag skulle vilja bli bättre på att äta något riktigt.. Kanske lite soppor eller sallader kan passa!

3. Göra workshopen magisk
I slutet av April har vi ju vår workshop och även fast det är mycket stress relaterat till den just nu så är jag galet taggad på att göra den magisk! Jag älskar verkligen designen :)

4. Fira Andreas födelsedag
Min älskling fyller år i April! Han är bortrest i jobbet just på sin födelsedag tyvärr men givetvis ska den firas ändå.

5. Boka sommarresa
Vi kollar just nu på sommarresa med två vänner och jag tror att det blir bokning redan denna vecka! Ska bli så himla härligt att komma iväg innan bröllopskaoset börjar, jag har nämligen ett väldigt lungt Juni i år och sedan en stressigare höst istället, så resan fick hamna tidigt istället för sent denna gång.

6. Jobba på min basgarderob
Nej, nu är det på allvar dags att ta tag i den där basgarderoben. Jag känner att jag inte har någon grund alls att stå på i mina outfits nu! Jag ska lista allt som jag behöver, checka av vad jag redan har och sedan ge mig ut på jakt efter det som känns viktigast av det som saknas.

7. Inviga vår fonduegryta
Jag fick ju en fonduegryta i födelsedagspresent och den vill jag inviga nu asap så vi får bjuda över några vänner på fonduemys :)


Gillar

Kommentarer