7 saker jag vill göra innan 2018 är slut


1. Uppdatera min hemsida
Snart börjar alla bilder från sommarens bröllop droppa in (som julafton varje gång!) och då vill jag uppdatera Fanny Staaf Events hemsida med en massa nya bilder och kanske även fräsha till texterna + SEO'n lite.

2. Börja skriva BRA-boken igen
Under högsäsongen i somras så kom jag av mig med min BRA-bok men jag vill verkligen börja skriva i den igen då jag verkligen märker stor skillnad när jag gör det. Ni kan läsa inlägget om den HÄR!

3. Laga en gryta
Jag äääälskar grytor men jag lagar dem aldrig själv. Nu har jag bett om receptet på mormors/mammas bästa gryta och tänkte ge mig på receptet.

4. Rensa min telefon och dator
Jag är så TRÖTT på min konstant fulla mobil och dator och låser sig och man kan inte ta/ladda ner en enda bild till. Så raderar jag 20 bilder, kör på och exakt samma sak händer två dagar senare. Innan årets slut vill jag rensa ur båda en gång för alla!

5. Vila upp mig
Nästan hela årets semester för mig ligger nu i November och December (två veckor i Thailand och två veckor över jul och nyår) och jag ska verkligen ta vara på dem, koppla av helt och bara ha konstant kvalitetstid med mina nära och kära samt mig själv. Såååå mysigt!

6. Lansera FWK
Jag vet att jag sagt det läääänge men att ta fram en produkt tar verkligen längre tid än vad man tror, haha. Nu är i alla fall allt material klart och jag fick grundskissen på produkten i veckan som nu bara ska småkorrigeras lite innan den är redo. FWK är alltså förkortningen på mitt nya företag, så fort det lanseras lovar jag att berätta allt för er :)

7. Njuta av December
"Gör du inte alltid det?" tänker ni som varit med här några år och ja, det gör jag absolut, men tidigare år så har jag jobbat väldigt mycket i December och förra året så flyttade vi dessutom hela månaden vilket inte gav någon julro så i år ska jag verkligen njuuuuta så himla mycket av December och sätta guldig julkant på varenda dag. Det var länge sedan jag längtade så mycket som jag gör i år!


Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Så nyfiken på alla bilder från dina bröllop detta år! Ska också ta och uppdatera min hemsida, kliar i fingrarna så fort nytt material trillar in😍 Kram💕
nouw.com/myjjohansson
fannystaaf
fannystaaf,
Åhhh ja ska lägga ut så fort jag får dem! Ska hålla utkik på din också då 😃 <3
nouw.com/fannystaaf
KellyEricsson
KellyEricsson,
Låter som en bra bucketlist!
nouw.com/kellyericsson