7 THINGS I'M LOOKING FORWARD TO IN NEW YORK

Heeerreguud, idag är det bara en vecka tills jag åker till New York! EN VECKA! Jag börjar bli riktigt nervös nu men är obeskrivligt förväntansfull och taggad också. Ett nytt kapitel med en massa nya, spännande upplevelser. Här är 7 saker som jag längtar extra mycket efter de kommande månaderna:

Oh my goood, it's only a week left before I move to New York! ONE WEEK! I'm starting to get really nervous but also super excited. A new chapter with lots of new, exciting experiences. There are 7 things I'm looking forward to the coming months, press the "Translate" button above for english!

1. Jobba / Working

Högst på listan är givetvis jobbet! Bröllopsindustrin är verkligen något man behöver lära sig genom erfarenhet så även om jag känner att jag lärt mig helheten i skolan så kan jag knappt bärga mig för att se hur allt fungerar i praktiken och bara ge sig ut där och vara kreativ! Inte i vilken stad som helst heller, utan i staden där branchen är som absolut störst och levande!

2. Träffa nya människor / Meet new people

Det ska bli så kul att träffa och lära känna nya människor och skapa nya kontakter, både privat och inom jobbet. Några av mina nära och kära i Sverige kommer också komma och hälsa på så det kommer bli en härlig mix av nytt och spännande och gamla favoriter som jag saknar ihjäl mig efter ♥

3. Blogga /Blogging

Ja, att blogga från New York kan ju helt enkelt inte bli fel? Längtar som en galning efter att dela inlägg med outfits från New Yorks gator, vardagsbilder från vad jag gjort på jobbet och en massa tips på vad man kan göra som turist i staden. Hoppas ni är lika taggade som jag?!

4. Höstpromenader i Central Park / Long walks in Central Park

Så, enligt mig är Central Park inte det minsta överskattat, det är verkligen någon typ av magi så fort man går in i den. Jag ser fram emot många, långa höstpromenader här med gula löv på träden, sval luft och den där mysiga höstkänslan. Lägenheten vi kollar på just nu och hoppas på ligger bara några minuter ifrån och huuur underbart skulle inte det vara?

5. Vara med Emelie / Be with Emelie

Att jag ska få spendera 3 månader med min bästa vän är ett STORT PLUS. Vi har alltid haft "distansförhållande" (haha) under hela tiden vi har varit vänner så det ska bli så härligt att inte känna att klockan tickar hela tiden när vi umgås.

6. Se julen i New York / See Christmas in New York

Ja, och så till det bästa. Jag kommer få uppleva större delen av December i New York! Här satt jag och oroade mig över hur jag skulle lyckas inspirera er med mysiga julinlägg från sandstränder och palmer och sedan bara serveras den perfekta julstaden på ett silverfat. Känner på mig att det kommer bli den bästa December här på bloggen ever med extrem julkänsla! (För er nya läsare: Julen är det bästa jag vet och det har gjort så att December alltid har varit den bästa blogg-månaden för mig, maxat med julinlägg!).

7. Göra en New York-guide / Create a New York Travel Guide

Ni har ju bett mig att göra en New York-guide förut när jag var där för några år sedan men jag har alltid känt att New York är en sådan stad man behöver tid med, så nu ska jag verkligen leta reda på alla de bästa ställena och efter 3 månader hoppas jag på att kunna skriva den ultimata reseguiden till er!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Haha! Hoppas min resa där kan inspirera dig att kanske göra det själv 😃
Fanny Staaf
,
Åhh vad roligt att du ser fram emot dem! Jag ser fram emot att SKRIVA dem! Haha. Kram!
Fanny Staaf
,
Tack för tipsen! 😃
Fanny Staaf
,
Verkligen! Läskigt men sååå spännande 😊
Fanny Staaf
,
Tack för tipset! Jag gav det en chans så får vi se 😃
Fanny Staaf
,
Såå roligt att höra att du vill se inläggen, jag längtar så himla mycket efter att fota och skriva dem! Alltid roligt att blogga med nya förutsättningar 😊 Kram och tack för din kommentar!
Fanny Staaf
,
Thank you!
Fanny Staaf
,
Åhhh så himla roligt att höra, tack! Jag lovar att jag ska leverera! 😉 Kram
Fanny Staaf
,
Thank you so much 😊
Fanny Staaf
,
Åhh vad roligt att höra att du "hänger med"! 😊 Tack!