8 TIMES BLACK

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

God dag god dag mina underbara läsare! Idag har det varit en regnig men trevlig dag här i Perth. Jag har fått en hel del pappersjobb gjort och har både skickat iväg lite fakturor samt uppdaterat bokföringen. Runt lunch var jag även iväg till farbror doktorn och sköljde ur en vaxpropp (sorry ni som tycker det är ofräsht, haha) vilket var så underbart skönt då jag inte hört något alls på ena örat på över en vecka. Det är helt galet hur det aaaalltid är något med mitt huvud alltså. Blir nästan aldrig sjuk, minns knappt sist jag var förkyld men på huvudet är det minsann alltid något. Är det inte munsår eller svullen visdomstand så är det skräp i ögat som gjort en skada eller en vaxpropp som gör att jag inte kan höra, haha. Nu ska jag njuuuuta av att jag är 100% frisk och hel!

Vinnaren i tävlingen med Hvisk blev Moa, grattis! Jag har mailat dig. Som tröstpris till er andra så får ni 20% rabatt på hela Hvisk's sortiment med koden "FannyStaaf" till och med 27/9. Passa på!

Gillar

Kommentarer

Clara
,
Hej Fanny! Jag måste säga att din blogg är jätteinspirerande och rolig att läsa. Det skulle vara kul att läsa lite mer om din bakgrund. Typ alla länder du har bott i, vad du har pluggat och vad du gjorde efter studenten.
Clara
,
Hej Fanny! Din blogg är sååå inspirerande och mysig. Det skulle vara roligt att veta lite mer om dig tex. alla länder du har bott i, vad du har pluggat, jobbat, när bestämde du dig för att starta eget m.m mvh Clara
anna salminen,
Såå fina, älskar nummer 1,4,6!
nouw.com/annasalminen
Fanny Staaf,
Vad roligt att du också gillar dem 😃
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Hej Clara! Åhh var roligt att du är intresserad! Alla svar finns ju i bloggen men det kan bli lite tungläst då det finns ganska mycket 😉 haha. Kort och gott som svar på dina frågor så har jag bott i Sverige, Australien (Perth) och USA (New York City). I gymnasiet pluggade jag ekonomi på Jensen Norra, sedan jag pluggade Wedding Planning, Styling and Design på UK Academy of Wedding and Event Planning. Jag är uppväxt i blomsterbranchen och har jobbat som florist och dekoratör i en av mina föräldrars blomster och inredningsbutiker i flera år. Jag har även jobbat för Hessney & Co i New York och Zinnia Floral Design i Perth. Alla tankar och steg i att starta eget företag kan du läsa om här: /category/eget-foretagande/ Stor kram!
fannystaaf.se