9 YEARS OF OUTFITS

Okej så idag har jag haft en liten rolig tripp down memory lane, jag har gått igenom nästan alla outfits jag någonsin lagt upp här på bloggen! Det blev en hel del skratt och "Vart sjutton har den där tagit vägen?!" haha, här kommer några exempel:

2008

Ja såhär började min bloggkarriär! Haha. Outfits i strumplästen framför skafferidörren i köket och fjortisposer. Strävade efter sött och lite kvinnligt men höll det fortfarande väldigt enkelt, och håret?! Hade nästan glömt bort att jag varit brunett i två omgångar.

2009

Jag måste ju säga att jag tycker att det skedde en stor förbättring från 2008 till 2009, borsett från den där sommaren när jag envisades med att bara bära killkläder? Huh? Stilen började bli lite mer varierad och jag köpte mina knähöga stövlar som hänger med än idag!

2010

2010 tycker jag är riktigt intressant för jag gillar verkligen mina outfits även fast det är långt ifrån min stil jag har idag! Mycket rockigt, stora kängor, hattar och secondhand. Förmodligen mitt mest kreativa outfitår och det var även här den vita väggen började bytas ut mot fina miljöer utomhus.

2011

Utomhus blev vanligare än inomhus för bilder! Denna period var jag otroligt duktig med outfitsuppdateringar och la upp en nästan varje dag. Här började min stil gå ifrån det den var 2010 och mer mot vad den är idag!

2012

Pang! Även fast det är många outfits från 2012 som jag inte hade burit idag så tycker jag ändå att det var här jag hittade min stil. Kvinnligt och relativt enkelt med lite roliga detaljer och utstickande plagg.

2013

Jag får nog nästan kalla 2013 mitt bästa outfitår?! Har fortfarande många favoritoutfits som jag gärna kopierat än idag från denna tid. Jag hade en liten paljettperiod här också och älskade att klä ner glittriga partyplagg till vardags med enkla basplagg och sneakers.

2014

2014 blev outfitsen ytterligare lite mer avskalade och från att ha haft klackar till så gott som nästan varje outfit så blev det mer och mer platta skor, framför allt så upptäckte jag sneakern på allvar!

2015

Mycket rosa + vitt och jag hade sommarkläder året om tack vare vårt härliga väder i Australien och min resa till Sverige under den svenska sommaren/australienska vintern. Tack vare det varma vädret upptäckte jag hur snyggt det är med sandaler, något jag knappt använt tidigare!

2016

Och här är vi nu! Jag har ju inte hunnit med allt för många outfits än i år men jag känner att jag går lite mer mot en "vardaglig" stil än tidigare då jag hellre varit överklädd än underklädd. Skjortor och jeans är något jag gillar mer än någonsin!

Hoppas ni gillade detta inlägg! Har ni något favoritår? (:

Gillar

Kommentarer

yim
,
Du borde ha lite mer från 2013, du passar så bra i att blanda rockigt/coolt med sött. du passade sjukt bra i fläta vad var det för sort?
Mathilda
,
Wow!! Vilken utveckling, och vad länge jag läst din blogg haha <3 2014 är nog mitt favoritår om jag måste välja. Men 2013 var också såå snyggt. Du är dock extremt duktig på variation och på att klä dig!!!!
Anneli
,
2013 var ett kanonår! 😊
Zassa,
Åh vad roligt att se! Ser nu att det är ifrån 2012 som jag fick upp ögonen för dig och din stil inspirerade mig, känns väldigt kul att veta att jag har följt dig i 4 år nu. Tack för all inspiration och lycka till med allt i framtiden. Ser fram emot att följa med på din resa med alla bröllop och nya företaget (och kanske finna mig en man snart som vill gifta sig så vi kan anställa dig hehe). Stor kram och tack igen, du är grym! /Zassa
www.zassys.devote.se
Fanny Staaf
,
Åhh vad gullig du är! Tusen, tusen tack 😊 <3
Fanny Staaf
,
Vad roligt att höra 😃
Fanny Staaf
,
Åh vad glad jag blir, tack! 😃
Fanny Staaf
,
Haha kanske för köra lite mer på det! 😉 Antar att du syftar på fiskbensflätan? 😊
Fanny Staaf
,
Åhhh blir så glad! Tusen tack för din fina kommentar <3
Fanny Staaf
,
Åh vad roligt att du hängt med här ett tag! 😊 Jag vet faktiskt inte, men just min är från Lookbook Store 😊