Everyday

Bio nu!

Nej nu ska jag rusa iväg för att hinna med bilen till bion.
Imorgon är det skola och det innebär att jag inte kommer kunna uppdatera ikväll för jag kommer hem sent och då är det dax för lilla mig att sova. Men vi hörs imorgon allihopa och stå ut med den hemska måndagen, och tänk på att snart är den över och då är det 6 hela dagar innan det är måndag igen!
Pusssssss

3 svar till “Bio nu!

 1. Viktoria skriver:

  Svar:Tack 🙂
  Håller med 🙂
  Minns inte vart jag hittade dom har en heldel sidor med dom sparade men minns inte vilken 😛

 2. julia skriver:

  Hej Fanny!
  Först vill jag bara säga att din blogg är verkligen jättebra!
  Jag ska precis börja blogga och så jag undrar bara vad man kan skriva
  som första inlägg, du är ju så bra på sånt så aa tänkte om du visste någotbra?
  Tacksam för svar, Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.