Everyday

Tack för en mysig kväll flickor!

Hellu.
Förlåt, igen. Kom hem runt 10 igår men då hade självklart vårt internet dött och efter att ha försökt fixat det i 2 timmar gav jag upp, därmed ingen uppdatering.
Hoppas ni hade en bra kväll igår allihopa för det hade jag. Resturangen var väldigt fin och personalen väldigt..rolig? haha. Blev ganska många missförstånd med det löste sig ju tillsut! Sedan var vi utomhus ett litet tag och mina byxor sprack, haha. Och sedan fick jag gå ensam hem med det, gissa om folk som mötte mig stirrade?!
Jaja, hur som helst, tack för en mysig kväll flickor!

Idag är det söndag. Jag har alltid hatat söndagar lixom många andra för att man vet att dagen efter är det måndag, vilket råkar vara den värsta dagen på hela veckan. Men jag har kommit på att egentligen är inte söndagar så hemska. Egentligen är ju söndagen hälften av helgen. Man är ju bara ledig två dagar och söndagen är en av dem. Och mina söndagar brukar jag lägga på att bara slappa eller göra något man måste men annars inte har tid med. Slappa och kolla på tv, jobba, städa kanske göra någon läxa och bara göra grejer för sig själv. På fredags kvällar och lördagar håller man igång och kallar det för helg, men sen på söndagen kan man bara slappna av. Det är ju jätte skönt!
Men nu ska jag sätta igång med inventeringslistorna, hörst snart!
Här kommer bilderna från gårdagen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.