Travel

På Arlanda

Hejsan!

Nu sitter jag på arlanda. Vi har precis checkat in och kikat igenom taxfree butikerna. Gissa vad vi hittade i en affär nyss då? Haha, tidningen med repotaget om oss i. Bilden skulle jag iförsig kunna mörda någon för men jag överlever nog det med skulle jag tro! hahah. Så nu får ni köpa expressens extra bilaga "Söndag" idag allihopa!

4 hade jag tänkt gå upp imorse men det blev inte riktigt så, aningen för trött huh? Haha. Men klockan 5 väckte pappa mig och då blev det upp och hoppa! Resan hit gick ganska snabbt med tanke på at jag somnade med min älskade musik i öronen, haha.

Vi landar i New York 18.40 svensk tid och då måste vi checka ut väskorna och checka in dem igen och så tar vi ett nytt flyg till Miami där Annsipannsi väntar på mig! Nej, vi åker inte med samma flyg, tyvärr.. Dom åkte redan 2 inatt hemifrån, men hem åker vi tillsammans!

Det känns som att jag var här nydligen men det var nog när jag åkte till Spanien med klassen om jag inte minns fel och det var ju lääänge sedan nu tycker jag! Flygplatser får mig alltid att känna mig så spänd för man vet att man har en lång och superkul resa framför sig!

Vet inte vad jag ska skriva mer nu, är fruktansvärt trött och får ont i ryggen av att sitta på den här pallen. Och så är jag hungrig så jag ska avrunda nu så jag hinner gå och köpa en ny bok innan vi lyfter. Har iförsig en ny gossip girl i väskan men när jag väl börjar läsa, då går det undan! Och det tar ju trots allt 8 timmar till New York, sedan 3 timmars väntan och sen 3 timmar till flyg till Miami. Mycket läsande kan man säga med andra ord. Vi landar alltså 19.55 lokal tid i Miami, målet! 01.55 svensk tid så mig hör ni inte av mer idag! Haha. Men jag hoppas att ni kan överleva det med! 😉 vet inte om jag kommer orka skriva något när jag kommer fram men annars så hörs vi imorgon hörrni!

Ha det bäst!

puss puss,  Fanny

Jag saknar Caaalle!

2 svar till “På Arlanda

  1. Anonym skriver:

    ha det så kul.

  2. Anonym skriver:

    vad är det för reportage, berätta 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.