Okategoriserade

Lördagkväll

Hejsan svejsan!

Nu sitter jag här och det är lördagkväll, fast det känns verkligen som söndag och det gör mig överlycklig! Ikväll ska jag bara sitta hemma och försöka bli frisk. Kolla på tv och blogga. Jag och Lisa var bara någon halvtimme på lugnet och sen åkte vi hem och började styla och fota! Men Lisa var inge vidare pepp på att stå framför kameran, men bakom där emot, där kunde hon roa sig. Så det blev en hel del bra bilder faktiskt! Vill ni se? (:

Ska sätta mig och redigera lite nu, men slutspurt på frågestunden nu! Fråga på mina damer och herrar (; puss


– Wanna see the real stuff? 😉

3 svar till “Lördagkväll

  1. hanna skriver:

    model!

  2. nelli skriver:

    vart har du köpt skorna?

  3. amanda skriver:

    klart vi vill se! lägg upp nuuuuu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.