Everyday

Sjukling till männska

Nej hörrni

nu börjar det slockna i huvudet igen så jag ska lägga mig i sängen, fast först ska jag ner och fixa något mer att äta. Efter lunch idag har jag vart hungrig hela tiden! Spelar ingen roll hur mycket jag äter, haha. Blir hemma imorgon med, så då får jag hoppas på att jag vaknar upp utan feber! Hann även 5 minuters plugg idag, haha starkt jobbat va? Sen la huvudet av igen. Blä, dehär suger.

Jaja, godnatt på er!


Sen måste jag ju fortsätta med låtinspelandet när rösten är på plats igen också!

Ett svar till “Sjukling till männska

  1. Jakob skriver:

    Din jävla idiot!

    Du vet om att "reed" som i The fabulous smile is what you have to reed är helt ologiskt!…

    Reed betyder nämligen Rör, fucker.

    så det blir "Det underbara leendet är vad du behöver rör. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.