Everyday

Full med kunskap

Jag är hemma och fullspäckad med kunskap!

Nästan iallafall.. haha. Om provet är vad jag tror att det är på imorgon har jag fullkoll iallafall! Topp topp. Så nu ska jag lägga mig snabbt så att jag blir utvilad till imorgon. Då är det först nationellt i svenska och sedan matteprovet och så får vi se hur eftermiddagen ser ut.. justja! Det är bara idrott på fredagseftermiddagarna. Så när proven är slut blir det ganska lungt och bra 🙂

Nu är det ju snart helg igen! Känns som att det var alldeles nyss jag satt och räknade ner till förra helgen. Denhär veckan har verkligen bara flugit iväg fast det är iförsig superskönt. Bara 4 veckor kvar i skolan nu, 4 veckor kvar i 9an, 4 veckor kvar i högstadiet, 4 veckor kvar som elev i Falun, 4 veckor kvar som söbare! Eller nej vad tänker jag på? En gång söbare alltid söbare!

Nej nu ska jag nanna kudden! Sov så gott ni med, ta er skönhetssömn så att vi slipper se på massa fula monster i helgen 🙂 Jaja, jag tycker om er med!

Dagens personer:
Pappa & Thomas

Godnatt!


Min vackra mattebok


Thomas fina äppelpaj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.