Everyday

Ingen bloggdag heller

Det var tydligen ingen bloggdag heller idag. Nej, idag var bara en allmän skitdag. Får se om mitt humör klarar av skolan idag eller om den kommer driva det helt åt helvetet. Ursäkta ordvalet. Men jag tror jag blir hemma. Har ont i huvudet och magen också så det blir nog en riktig pluggdag för min del. Ja, idag har gått fruktansvärt fort! Direkt efter skolan så var det Cajsa, sedan mat och sen Anna. Det var kul att träffa min superbästis Annsipanns igen må jag säga! Vi pratade mest lärare och betyg, ett aktuellt ämne må jag säga! Även en hel del om personer. Hon tycker att jag "dras till dem med psykiskt fel" hahahahha!

Men nej nu ska jag se ett Gossip Girl avsnitt och sedan lägga mig. Sov gott!


Jag håller fortfarande den naturella looken! Hah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.