Q & A

Svar på fråga om håret

Anonym om Avslutningsmiddag del 1:

ni ser ut o ha haft det riktigt trevligt 🙂
men snällasnälla söta du, imorn har jag skolavslutning! och jag ska locka håret! men jag kan verkligen inte! Alltså med platt tång!
snälla skulle inte du kunna förklara hur du gjorde lockarna du hade lite snabbt? t.ex. Du, Maria och Therese!
brottom 😮 haha, tack på förhand!

Hjälp jag hinner inte egentligen men jag fick dåligt samvete! Haha. Ja, det finns inte mycket att säga, man måste ha en sån plattång som jag har, alltså en med rundade kanter och sedan gör man bara som beskrivningen. Slut plattången längst upp på en slinga, vrid ett halft varv och dra ner långsamt. Finns inte mycket mer att säga, ska göra en video någon gång men hinner dessvärre inte nu. Lycka till!

Ett svar till “Svar på fråga om håret

  1. Anonym skriver:

    "plattång som jag har" haha förlåt men det lät lite kul 😉 man kan locka håret men alla vanliga smala plattångar ;D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.