Everyday

Puss

Hello

Har ni det bra denna fredagkväll? Jag har det topp! Jag ligger här i sängen med Fredric bakom mina ben! Haha, den ni… Vi har ätit godis, kollat film, spelat kort (jag äger),skrivit, burit upp tv;n osv… mysmys! Nu la han sig på golvet och jag väntar bara på att det ska låta "voff voff". Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. ikväll ska jag börja packa upp och vara med mamma lite! Men vi hörs senare hörrni, puss

5 svar till “Puss

 1. Anonym skriver:

  din design är så jävla ful asså ! fixa en snyggare blogg och läsarna skulle lätt komma tbx ! :S

 2. Petter skriver:

  Good lyck=)

 3. Anonym skriver:

  Va?! Nej din design är jätte snygg 🙂

 4. Anonym skriver:

  vad hände med norrköpingskillen? han var sötare 🙂

 5. Legos for Girls skriver:

  You certainly understand what youre referring to. Man, this website is simply excellent! I cant wait to browse more of what youve got to share. Im actually delighted that I discovered this when I did since I had been truly starting to become tired with the total writing world. Youve turned me around, dude! <a href="//legosforgirls.info/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.