Everyday

Hemma ifrån stan och skolan

Hej!

Nu är jag hemma igen. När jag slutade drog jag först och åt med några tjejer och sen åkte jag, Frida och Saya in till stan. Saya skulle köpa skor och jag en present till mamma! Så vi gick runt ett tag och mötte deras kompis och tog en fika. Sedan sprang jag iväg för att möta Fredric som jag gick runt med ett tag! Blev iallafall en ring, present till mamma, parfym och ett fotoalbum som jag och Fredric ska börja fylla med kääärlek, haha! Jag har vart lite dum och drivit med hans ursprung idag… hehehe!

Nu ska jag laga foodie till min familj och städa upp i mitt rum, sen ska jag och Fredric ha ”Gossipgirl kväll”! Mysi, hörs snart 🙂


<3

Ett svar till “Hemma ifrån stan och skolan

  1. Fredric skriver:

    Lite dum? 😮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.