Q & A

Svar på tal – Hårfärgning

Anonym om Blondin eller Brunett?:

snälla svara på det här..
hur fick du ditt hår så naturligt blondt igen?!?!
svara jag beer! för har färgat brunt men vill ha blondt igen men vill nte att det ska se helt orange och konstigt ut? :S
om du färgade hemma vilken färg och hur gjorde du?
puss.
du e en ängel om du svaraar ! (a) 😀

Svar: Jag gick till frisören som tog hand om det jätte bra! Hon la bara rätt mycket blonda slingor i så att det ser naturligt ut och inte sådär fakefärgat. Jag har aldrig färgat eller slingat mitt hår hemma för att det för det första alltid blir fel 50% av gångerna för alla och i längden blir det ju lika dyrt eftersom att man oftast får färga aningen fler än en gång om man färgar själv och då är risken större att det blir helt fel och som du säger, orange och dessutom så sliter det otroligt mycket på håret. Så om jag ska säga vad jag tycker så är det att du ska prioritera ett frisörbesök framför ännu en tröja eller liknande. Det blir helt klart värt pengarna!

Ett svar till “Svar på tal – Hårfärgning

  1. Anonym skriver:

    uberglad att du svarade, tack så mycket! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.