Everyday

Converse in pink

Heeej!

Gud nu har jag dåligt samvete. Det att det är sjukt många som kikar in här idag och min uppdatering är usel, aja. Det är som det är! Vi kom iallafall hem från stan för ett tag sedan men blogg.se har krånglat något fruktansvärt! Skulle ju köpa maaassa snyggt på Weekday idag som jag kikat ut. Hela 7 plagg! Tror ni något av dem finns inne? Nej, inte ett enda! Alla var slut. Ganska så surt kan jag lova, men det blev lite annat köpt istället. 3 tröjor, ett halsband, ett armband, ett par örhängen, en klocka och lite annat småskit. Ska visa er allt noga imorgon i en panginlägg! Ska även iväg till Sollentuna en snabbis på morgonen för att köpa lite grejer jag inte hann idag.

Iallafall, snart är det dags för middag och sedan ska vi vara hemma och ta det lungt ikväll så jag fortfarande är sjuk och inget annat speciellt verkar hända. Dessutom så blir det nog en ganska tidig morgon imorrn! Hörs om ett tag,

Svar på kommentarer:
1. Ja, Jill och Tina är tvillingar på riktigt!
2. Mina glansdroppar för håret köpte jag i Singapore, därför skrev jag inte det. Men dom finns säkert någonstans där dom säljer andra TONI&GUY produkter!


Hittade ljusrosa Converse idag! Åh, jag blev kär…

5 svar till “Converse in pink

 1. Emma skriver:

  Åh, vart kommer de rosa conversen ifrån? 🙂

 2. s t i n a skriver:

  sv: trevligt 🙂 vad läser du för ngt?

 3. t skriver:

  glans dropparna finns på KICKS & kostar 180:-

 4. Anonym skriver:

  gu har oxå ljusrosa converse är förälskade i dem men man kanske skulle ha en aning mörkare färg

 5. Cissi skriver:

  Hej! Vart du köpte du dessa? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.