Everyday

Två saker jag hatar

1. När folk inte ger sig
Som på Facebook när någon lägger till en som vän och man ignorerar och så lägger dom till en igen! Den här killen tex, det här blev den femte gången jag ignorerade honom! Jag fattar inte grejen med att inte förstå, suck.

2. Folk som tar mina bilder och mitt material.
Det har inte hänt en eller två, utan massa gånger att folk har tagit mitt material och mina bilder. Det finns olika versioner som de som tar bilder på mig och påstår att det är dem och de som bara kopierar mina inlägg och påstår att de själv skrivit dem. Jag hatar sånt här. Ni läsare får jättegärna låna mina bilder och så sålänge ni skriver att materialet är mitt. Har fått anmäla flera sånnahär personer och jag vill inte igen men folk verkar ju inte kunna låta bli ändå. Herregud..


Jag har sagt till den här tjejen två gånger, men hon tar bara bort mina kommentarer och fortsätter. Kan bara sluta illa för henne.

4 svar till “Två saker jag hatar

 1. Sanna skriver:

  Hej Fanny!
  Du tipsade ju förut om B-vitamin, att det skulle hjälpa mot huden och göra naglar och hår starkare.
  Jag köpte B-vitamin tabletter för några dagar sedan och tar nu en om dagen. Hur lång tid tar det egentligen innan man ser resultat? 🙂

 2. nattis skriver:

  sånt är så himla störande! Alltså ibland kan det vara lätt hänt att man inspereras av någon utan att tänka på det, men kopiera grejer är lågt.

 3. malin skriver:

  Jag la till dej på facebook:) skulle ju vara trevligt att ha dej där faktiskt!:)
  Din blogg är underbar..löser den flera ggr om dagen, beroendeframkallande!:D

 4. Anonym skriver:

  jag har också haft en kille med konstigt namn, typ ricardo outsiders nånting , men anmäl och blockera för vissa är helt mysko :S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.