Everyday

Dagens fråga

Har en fråga, lite udda men iaf. Jag gillar en kille väldigt mycket, men jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Liksom, lära känna honom bättre och så. Känns lite uttjatande att bara snacka på msn hela tiden, och in real life kan jag vara väldigt blyg och bli nervös, speciellt nu i början. Och jag är väldigt negativ.. Ser allt negativt och glömmer allt positivt som hänt. Har du något tips så man kan komma över nervositeten och börja våga och tänka positivt? 🙂 (A)
Svar: Oj, okej. Jag ska göra mitt bästa för att svara, haha. Själv har jag alltid varit väldigt framåt och har lätt för att prata i spända situationer så jag vet inte riktigt hur jag ska hjälpa dig på den fronten men jag skulle säga såhär. Vad är det värsta som kan hända? Skulle han skratta åt dig? Håna dig? Njae, istånnafall är det väl ingen vidare bra kille. Slappna av bara och ge gärnet, var dig själv. Det finns ingen mening med att vara blyg. MEN. Yes, jag har ett men och detta men är ett mycket bra men. Det är två men faktiskt, i form av tips. Dessa men har jag använt mig av massvis av gånger. Okej, nu ska jag ge mig. Hur som helst, nummer ett: prata i telefon innan. Det är skönt att veta hur ett samtal utan tangentbord eller knappat på mobilen funkar. Och men nummer två: Kom på några samtalsämnen innan som du kan ta upp utifall det skulle bli tyst! Det är det bästa jag någonsin kommit på när jag gjorde det första gången. Blev hur lungn som helst och behövde bara använda ett, men visste att det andra två fanns där utifall. Sedan till det att du är negativ kan jag inte heller direkt relatera till då jag själv är raka motsatsen. Jag ser bara det positiva och glömmer bort det negativa med flit när det gäller killar, vilket inte heller är bra då jag ofta har tagit idioter tillbaka. Så det är tur för mig att jag har en sån goodie som Fredric, för några repriser från innan det vill mnitt stackars hjärta inte bra. Alltså så tycker jag att det är bra att vara lite negativ. Eller, inte negativ utan mer kritisk. Men absolut inte för mycket! Då kommer han känna att han inte duger och du kommer aldrig att vara nöjd. Ge honom istället en chans, sätt dig och skriv en lista på allt det positiva med honom och er. Skit i listan över det negativa! Ingen är perfekt.

Okej, jag hoppas att jag var till någon hjälp iallafall! Haha. Lycka till nu!

2 svar till “Dagens fråga

  1. Marie skriver:

    Om det här skulle varit något du skrivit på facebook skulle jag tryckt på gilla

  2. Anonym skriver:

    tack för svar! ska försöka slappna av och börja snacka! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.