Everyday

Valborg

Hej på er gullepluttar! Nu sitter jag hemma hos Frida med henne och Cajsa och är nästan iegn iodninggjord. Vi ska börja röra oss härifrån om ca 40 minuter. Troligtvis så blir det här dagens enda inlägg och det var väl inte så mycket att hurra för men så blir det när det är valborg. Å andra sidan lär jag ha en del bilder att bjuda på imorgon! Men nu har jag en ny underbar klänning på mig, luften är supervarm och vi har hela kvällen framför oss. Ibland måste man älska livet!

Ha en underbar valborg hörni, men ta det lungt för guds skull! Hahaha.

3 svar till “Valborg

 1. a.r skriver:

  hehehe kul med en ny kläning längtar tills vi får se dej i den / ps. efter som det är valborg har jag en utmaning ta den cooaste bilden på dej vid valborg så att vi får se den och att den är finnnare än alla andra blogerskors bilder Lycka tilll. ♥

  en av din bloggläsare | amazing blogg!!!! you have fanny .S

 2. anonym skriver:

  hur mycket väger du?
  för du ser ut att vara gansak så stor. inte så lätt.lite halv fläskig dvs fet.?? sött med knubbiga tjejer..

 3. Anonym skriver:

  hoppas du hade en fin valborg =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.