Everyday

Så ta dina minnen och försvinn från mitt liv

Hejsisvejsi. Nu har jag suttit och svarat på lite kommentarer och mail. Lovar att jag ska skärpa mig och bli bättre på det nu! Ska svara på alla mail och kommentarer från er med blogg. Är iallafall hemma idag också och ska nu sortera min tvätt och sedan gå ut på en liten promenad runt Kärleksudden. Ska försöka tänka ut några inlägg också, var lite oinspirerad igår som ni kanske märkte.. haha. PUSS.

2 svar till “Så ta dina minnen och försvinn från mitt liv

  1. mathilda skriver:

    ha en jätteskön promenad 🙂

  2. jessica skriver:

    tycker att din blogg är så sjukt bra och inspirerande, men på senaste tiden har det mest varit samma saker. förstår om inspirationen och allting kan försvinna ett tag, men jag vill se den där glada och positiva fanny igen! vad som än har hänt, så är du den bästa bloggaren! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.