Movies & Books

Läsning i sommar

På sommaren förbrukar jag sjuuuukt mycket böcker då jag alltid läser när jag solar och jag gissar på att jag inte är ensam om det. Så jag tänkte tipsa er om mina favoritböcker utifall ni inte riktigt vet VAD ni ska läsa i sommar!

1. Jag antar att de flesta redan har läst dehär böckerna men OM INTE, gör det! Dom är sjukt mycket bättre än filmerna och man fastnar verkligen. Bäst är dom på engelska.

2. Gossip Girl-serien är gryyym! Läste böckerna innan serien på TV började och det är säkert många som tänker att det skulle vara tråkigt att läsa böckerna nu efter att ha sett serien men jag kan säga att det är inte samma grej överhuvudtaget, det enda som är samma är namnen. Jag menar, Chuck är mobbad och hans enda vän är en apa, Vanessa har rakad skalle och Jenny är kort, har brunt lockigt hår och så stora bröst så det är pinsamt. Som sagt, inte riktigt samma grej.

3. It Girl-böckerna handlar om Jenny från Gossip Girl som flyttar till internatskola. Som en sidoserie till Gossip Girl med andra ord. Det är nog favoritböckerna just nu!

4. Tillsammans-serien är 3 supermysiga svenska böcker som jag läste förra sommaren. Typiska sommarböcker!

5. The last song. Heeelt underbar bok och mer än så tänker jag inte säga!

6. Den här boken läste jag första gången 2008 för att sedan läsa om den förra året. En ganska vanlig bok men väldigt bra. Det intressantaste är väl att det är en tjej på 16 år som skrivit den!

7. Den andra Alice var också en väldit vanlig ungdomsbok men samtidigt väldigt bra och… spännande faktiskt.

6 svar till “Läsning i sommar

 1. StyleByJosefine skriver:

  Tävling på min blogg.!

 2. Sigrid skriver:

  hej Fanny! Jag undrar om du skulle vilja lägga upp din spotify lista?:) Kram!!:)

 3. Alexandra skriver:

  heej jag har läst alla tilsammands dom är sjukkkkktttt braaa man vill inte läsa ut dom men endå gör man det för man vill ju läsa LÄS DOM <333333

 4. Anonym skriver:

  Skulle inte du kunna föeklara vad som finns i alla dina katerogirer? 🙂 fattar inte riktigt alla..

 5. daria skriver:

  jag undrar om "the last song" finns på svenska? och alla andra nicholas spark böcker finns på svenska ? tack för svar!

 6. Anonym skriver:

  Har du läst Systrar i jeans eller som dom heter på engelska The sisterhood of the traveling pants? Dom är jättebra tycker jag! Värt att prova säger jag bara;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.