Everyday

Jag går på samma gator tills de vänder, den här stunden är resten av mitt liv.


GODMORGON! Förlåt för att jag försvann igår men stormen kom in ordentligt och det var helt kaos här så datorn stängdes av i ren panik från min sida, haha. Hur som helst så skulle det bli fint väder idag, vilket det inte alls blev så jag får se vad jag ska hitta på idag. Vi kanske får gäster över dagen. Hur som helst så ska ni iallafall få gårdagens köp! Jag är helt kär i allt…

2 svar till “Jag går på samma gator tills de vänder, den här stunden är resten av mitt liv.

  1. Mimmis pappa skriver:

    hej. fanny
    Varför visar du inte din pappa med mustach på din blogg, jag tycker det är värt att visa.

  2. Erica skriver:

    Vart är de linnet du har på dig ifrån! Super fint! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.