Everyday

DEN BRA DELEN AV DAGEN I BILDER & DEN DÅLIGA I TEXT


Fyfan vilken dag… alltså shit! Hahaha. Den började klockan 6 imorse efter två timmars sömn ( kunde inte somna). Så åkte jag iväg till skolan där vi slutade 10 efter att ha fått nya SL-kort och scheman. Vår undervisning börjar tydligen redan imorgon?! Hjälp vad min hjärna inte är redo för det. Anyway, när vi slutade gick jag, Elina, Frida och Emma och satte oss på en av skolans restauranger för en fika och sedan var det dags för mig att åka in till centralen för att möta Jonatan. Vi käkade lunch och shoppade och hade det supermysigt. Hur som helst, efter det började det gå utför. Energin jag fått från mina två timmars sömn tog helt plötsligt tvärslut och jag gäspade i ett. Då kom iallafall mamma in till stan för hon och Jonatan skulle och klippa sig och superlättad som jag var sprang jag iväg och tog pendeln hem. När jag äääntligen kom fram till dörren och bara kunde tänka på min sköna säng här uppe inser jag att mamma tagit med sig den gömda nyckeln in till stan och jag är utelåst. Med pappa i Danmark och mamma och Jonatan hos frisören gav jag liksom upp lite och hade ett litet sammanbrott där ute på altanen som innehöll både tårar, skrik och stackars pappa i telefonen, haha. Iallafall, sen ryckte jag tag i min själv och mina blyklumpar till fötter, med tårar i ögonen och ingen energi kvar överhuvudtaget traskade jag tillbaka ner till pendeln och åkte in till stan igen och hämtade nyckeln. Nu är jag äntligen hemma och ska nu byta mina jeans till sköna leggins och lägga mig i sängen med min dator och inte flytta på mig förän imorgon. Ha! Som ni kanske förstår har jag inte världens bästa dag men jag ska ändå göra mitt bästa med bloggandet, ni ska blandannat få se vad jag köpte idag, dagens outfit och så ska ni få hjälpa mig att välja en grej!

2 svar till “DEN BRA DELEN AV DAGEN I BILDER & DEN DÅLIGA I TEXT

  1. Anonym skriver:

    Men usch vad hemskt! Stackare <3

  2. emelie skriver:

    men herre gud, din brorsa är så sjukt söt!! :$

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.