Okategoriserade

IN MY CLOSET

Tänkte skriva lite om min vita, transparenta skjorta ifrån H&M denna gång då den är en solklar favorit i garderoben. Ett lätt plagg som går att ha till nästan allt och funkar som finklätt, vardagsklätt och slappkläder. Här nedan ser ni 3 favoriter plus hur jag bara kan slänga på mig den när jag springer runt hemma och inte orkar ha kläder på mig. Perfekt plagg!

7 svar till “IN MY CLOSET

 1. fanny skriver:

  jag har bästellt en svart. Har funderat på den länge. Och nu är den snart min :D:D

 2. Hanna skriver:

  jättesnygg!

 3. JL skriver:

  Den är sjukt snygg ju! 🙂

 4. MOA skriver:

  grymt snygg 😀 finns den i andra färger också?

 5. Heddii skriver:

  den är verkligen enkel och snygg=)

 6. amandadesiree skriver:

  perfekt ju, passar till allt!

 7. fanny skriver:

  passar verkligen till allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.