Movies & Books

SHUTTER ISLAND

Igår såg vi Shutter Island som jag nästan bara hade hört var dåligt. Visst, den var väl lite komplicerad och konstig i slutet men jag tycker verkligen inte att den var dåligt. En helt okej som jag tror passar de flesta men kanske inte en film jag ser flera gånger. Leonardo var iallafall klockren! En trea får den av mig.

Shutter Island – 1 2 3 4 5

5 svar till “SHUTTER ISLAND

 1. STYLE CRUSH skriver:

  Åh den måste jag se ändå 🙂

 2. Elin skriver:

  VA? Finns det folk som tycker den är dålig?:S Enligt mig är den en av världens bästa filmer, men kanske för att den är helt min stil och för att jag tycker Leonardo är riktigt riktigt bra?:P

  Ha det bra tjejen!
  Kram E

 3. Liza skriver:

  Är det bara jag som tycker Leonardo är grymt söt (speciellt när han var ung) och snygg? (:

 4. fridafelicia skriver:

  håller med, den var lite väl komplicerad.
  den var bra till en början men i slutet blev jag rätt besviken..

  kram

 5. Lilou skriver:

  Tycker den är jättebra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.