Everyday

CHATTA MED MIG!

Jag tänkte prova en ny grej (och då var jag tvungen att få det att se ut som en affisch för en söndagsloppis på landet) och det är att jag loggar in på min blogg-msn i en halvtimme nu och så kan ni få chatta med mig! Om ni vill prata en liten stund med mig lägger ni alltså bara till [email protected] och sätt igång! Kör!

Update: Tack för pratstunden hörni! Det är så himla kul att få prata med er, ni är verkligen BÄST! Även om jag var väldigt seg på att svara då ni var en del så känner jag att jag verkligen hann prata ordentligt med vissa av er. Detta måste vi göra igen!

PS. Ni som frågar om Bloppisen. Den är avslutad och de som fick sista budet har fått mail!

Ett svar till “CHATTA MED MIG!

  1. maja landin skriver:

    tack för att du tog dig tid,
    det var jätte kul att få en pratstund med dig !
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.