Fashion & Clothes

NYTT VINDS-FYND


NU HAR JAG FYNDAT PÅ VINDEN IGEN, FÖRVÅNADE? Nae, skulle inte tro det va, haha. En mockajacka som kommer bli supersnygg nu i vår. Vill helst bära den till ett par stentvättade, svarta jeans med hög midja, en vit t-shirt och mina kängor ifrån FACE. Wonderful!

3 svar till “NYTT VINDS-FYND

 1. Diana skriver:

  Hej Fanny!
  Jag skulle vara jätteglad ifall du tog upp detta i Fanny Matchar!
  Jag har precis köpt en svart spetsskjorta (hela är i spets) som jag har spanat in länge. Dock vet jag inte hur jag ska matcha den, jag har väldigt lätt för att göra såhär: Svart spetsskjorta, svart linne och ett par svarta tights. Vita converse till det, vilket är rent ut sagt SKIT TRÅKIGT. Snälla hjälp mig matcha min fina skjorta!
  Kram!

 2. Sara skriver:

  Såg framför mig dig i, svarta leggings, din vita byxdress (?) från hm med små gråa saker på, denna över med ett matchande brunt halsband, klackring, de svarta kilklackarna som inte har snörning.

 3. Jennifer skriver:

  Åh! Kan jag få din vind? Haha 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.