Beauty

VÅRFRÄSCHA KINDER

Jag tänkte bara tipsa om dessa produkter från Make Up Store som ger världens sötaste och vårigaste intryck i facet! Applicera färgen igenom lätta cirkelrörelser med borsten på äppelkinden (klumparna på kinderna när du ler) och så är det klart! Älskar det fräscha intrycket det ger så jag kör stenhårt på det just nu!

Namn: Rough Brush Round, Apricot Sorbet


3 svar till “VÅRFRÄSCHA KINDER

 1. Sofia skriver:

  Det var riktigt fint! Kanske ligger det i min sminkväska snart…:) Älskar din blogg Fanny! Den är så himla grym!

 2. zainab skriver:

  Hej!

  besök min blogg och kommentera gärna:)

 3. karin l skriver:

  Så fin blogg!
  Det är någonting med ditt högeröga… jag vet att det är typ 10 % brunt eller någonting, men på bilderna ser det ut att vara 100% brunt, skulle göra vad som helst för att få ditt ena öga!

  Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.