Tips & Listor

RECEPT PÅ ISCHAI

Nu när det börjar bli sommar tänkte jag bara tipsa er om hur jag gör min ischai! Helt perfekt att byta ut te, kaffe eller vanlig chai emot på sommaren.

Du behöver:

Mjölk, Isbitar, Chailattepulver

Gör såhär:

Häll i lite vatten i botten på ett glas och värm i micron tills vattnet är kokhett. Häll efter det ner chailattepulvret i vattnet och rör om ordentligt (pulvret löser inte upp sig i kall vätska). Fyll efter det på med iskall mjölk och isbitar, och rör om. Klart! Lätt som en plätt och otroligt gott!

Update: Det bästa chailattepulvret köper ni på Espresso House!

6 svar till “RECEPT PÅ ISCHAI

 1. Thelma skriver:

  Hej! Var köper man chailattepulvret någonstans? 😀

  1. Babydjungeln skriver:

   Du kan köpa det hos bl.a. Espressohouse annars kan du göra din egen så här

   http://www.google.se/search?q=recept+chai+latte+babydjungeln&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=da&client=safari

 2. ida skriver:

  perfekt tips , tack !

 3. Jessica skriver:

  Gud vilket bra inlägg,måste prova så fort jag får tag på chailattepulver och precis som någon ovan så undrar jag var man kan hitta det? 🙂
  Kram på dig!

 4. lisa skriver:

  hej fanny, jag har köpt mig en par korall (orangerosa eller nått sånt liknande) färgade ” kjolshorts” eller vad man ska säga, shorts fast slappare nästan som oversiza shorts och jag tänkte att du som är helt klart awesome på matcha kunde hjälpa mig..? oerhört tacksam för svar! kraam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.