Everyday

BARNEN PÅ LUNA

Hej på er! Idag är jag bokstavligen helt död. Ligger i sängen och vill bara sova mer men håller mig nu vaken igenom att slötitta på den gamla serien som gick på TV en sommar när jag var liten, ”Barnen på Luna”. Så himla söt och mysig! Jag ska göra någonting utav dagen. Och jag ska blogga. Snart…….

Förresten. Idag är det sista dagen rabattkoden hos Hoof fungerar. Ange rabattkod ”fannystaaf” i kassan så får ni 20% rabatt på hela beställningen! Passa på!

4 svar till “BARNEN PÅ LUNA

 1. Åh barnen på luna är så himla bra, man blir aldrig för gammal för sånt 😀

 2. julia skriver:

  åh ger verkligen minnen!
  Var har du fått tag på serien?! Finns den att köpa?

  1. Fanny skriver:

   Jag köpte den på DVD för hur många år sedan som helst, men den finns säkert någonstans att få tag på! 🙂

  2. linnéa skriver:

   alla 8 avsnitten finns här ; http://svtplay.se/t/157916/barnen_pa_luna

   😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.