Everyday

IF IT MAKES YOU HAPPY, IT CAN’T BE THAT BADGodkväll! Jag hoppas att ni alla haft en bra helg, min har varit super! Jag har bara stannat hemma och tagit det lungt vilket varit så himla skönt och resulterat i en massa bra grejer. Har blandannat nästan blivit klar med mitt rum och så känner jag mig ordentligt utvilad och är nästan helt frisk igen. Redo för en ny skolvecka!

Good evening! I hope you all had a good weekend, Mine was great! I just stayed at home and took it easy, which was so amazingly nice and resulted in a lot of good things. Among other things I became almost finished with my room and I feel rested and I’m almost completely healthy again. Ready for a week of school!

10 svar till “IF IT MAKES YOU HAPPY, IT CAN’T BE THAT BAD

 1. Blodpuddingen skriver:

  Åhhh, kan du inte visa lite (okej, MASSA) bilder på ditt rum? Du får alltid till det så snyggt!

  1. Fanny skriver:

   Självklart! Så fort jag är helt klar ska jag bomba er med bilder! 😉

 2. silje skriver:

  Herlige, inspirerende bilder, som alltid! <3

 3. elin skriver:

  så himla vackra bilder!

 4. Melina skriver:

  Hej Fanny! Jo, när det ju såhär att jag är ute efter den perfekta vinterjackan. Det känns som om jag har letat överallt! Du brukar ju alltid hitta guldkornen och jag inspireras alltid av dina kollage, så jag undrar om du inte kan göra ett kollage med snygga vinterjackor? Det skulle vara suuuuuuuuper!

  1. Melina skriver:

   nu* ska det vara, inte när haha!

 5. Amanda skriver:

  Läääängtar efter att få se bilderna på rummet! Jättefin blogg, måste jag säga, den ska du vara stolt över!

 6. Du är verkligen vacker! Du är en stor inspirationskälla! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.