Tips & Listor

THE BALM FACE PRIMER

Sådärja! Nu har jag letat reda på köpställen åt er för denna superduperprimer som jag köpte av Mia på Hemligheten i Falun förra veckan. Det finns en massa internetsidor där ni kan köpa den men jag har valt ut de tre som jag anser vara säkrast då de är Svenska. Det är Glamazon.se (direktlänk), eleven.se (direktlänk till produkten) och nelly.com (direktlänk till produkten). De kostar precis lika mycket som min gjorde (249 kr) men det tillkommer en fraktavgift på en femtiolapp eller uppåt.

Ett svar till “THE BALM FACE PRIMER

  1. Myran skriver:

    Hej! Jag och en annan tjej har precis startat upp ett UF företag som projektarbete! Det vi säljer är en pryl så att headset sladdarna inte ska trassla sig 🙂
    Här är våran facebook-sida: http://www.facebook.com/pages/Cable-Friend/310201152328379?sk=wall
    Mer info om priser och vilka modeller vi kommer beställa hem kommer inom kort. Tänkte att detta kanske var något du är intresserad av? Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.