Everyday

DAGENS FRÅGA

Hej fanny! jag bara undrar hur lyckas du hålla dina ”gina jeans” så tajta hela tiden? Menar jag har också såna men tycker efter någon timme så känns de redan 3 storlekar förstora… även fast det är rätt storlek :O

Svar: Jag vet precis vad du menar. Jag har samma problem med alla jeans jag köper! Det jag har gjort nu är att jag köper jeansen en eller gärna två storlekar för små. Alltså så pass små så att man knappt kan röra sig i dem. Då blir de precis som de i den vanliga storleken uttöjda efter någon timme bara det att då är den uttöjda versionen den perfekta storleken som man vill ha på jeansen! 🙂

2 svar till “DAGENS FRÅGA

  1. Moa skriver:

    Åh tack! För super snabbt svar och allt 🙂 tack!

  2. Amanda skriver:

    Hej!
    Jag undrar var du ser på 90210? Eller om du laddar ner, isåfall var:)?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.