Okategoriserade

TRÄNINGSKLÄDER

Allt kommer ifrån Stadium

Jag tänkte skriva lite kort om vad jag har på mig när jag är ute och går och varför jag tycker träningskläder är så viktigt. Dessa kläder i collaget ovanför är exakt de kläder jag använder bara det att jag har dem i lite olika färger och så. Anledningen till att jag valde svarta kläder här i collaget är att nästan alla ser väldigt smala och snygga ut i svarta kläder vilket är superviktigt vid träning. Har du kläder som får dig att känna dig ful, tråkig eller liknande tappar du hela motivationen och träningen blir inte i närheten utav lika rolig som när du känner dig riktigt snygg. Så investera i några riktigt snygga träningkläder i de färger du känner dig snyggast i och den modell du känner dig bekväm i. Jag älskar mina tighta byxor då jag tycker att jag blir snyggare och snyggare i dem varje gång jag tränar i dem vilket troligtvis stämmer! Så, shopping först, träning sen för att öka motivationen!

2 svar till “TRÄNINGSKLÄDER

 1. Amalia skriver:

  Håller med! 🙂

 2. Willie skriver:

  Hej!
  Jag ville bara säga att det här är min favoritblogg! Heeeeelt klart 🙂 jag blir alltid lika glad när jag läser dina inlägg. Jag har en blogg ( som jag bara länkar till mina nära och kära) som är hyfsat aktiv. Nu till mitt problem: jag börjar tappa insperation! Har du några bra tips?
  Tack för en otroligt bra blogg!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.