Everyday

DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag undrar vad du äter till frukost? Kanske låter konstigt men det skulle vara kul att veta! 😀

Svar: Hej! Jag levde på hårt bröd med skinka på och frukt (melon, mango) i ett år fram tills för någon månad sedan då jag hade en period på ett par veckor då jag åt bacon och ägg varje morgon (fruktansvärt gott och mättande men man orkar inte i längden). Just nu äter jag rostat dinkelbröd med leverpastej och gurka på 🙂 Jag har alltid druckit te eller mjölk till frukost, juice är inget för mig.

Hårda mackor med skinka, mango och te!

3 svar till “DAGENS FRÅGA

 1. Elin skriver:

  Hej Fanny!
  Jag undrar om du haar spelat the sims nångång? Isåfall om du har så skulle det vara jätte kul om du kunde komma på en simsfamilj till mig för jag har ingen isperation på det. Och även om du inte har spelat sims kanske du ändå kan göra nått tips till mig. 🙂
  Skulle vara bra om du svara på det här i kanske ”Dagen fråga” Eller iallafall så man ser den eller så kan du skicka mejl till min epost jag skrev där uppe 🙂
  Tacksam för svar 🙂
  Ps: Din blogg är grym:)
  Kram: Elin

 2. sandra skriver:

  hej fanny! Jag har letat och frågat länge men har aldrig fått något svar från någon.
  Finns det något gratis och lätt sätt att få låtar till iphone? inte spotify..
  Tack för bästa bloggen, kram 🙂

  1. Fanny skriver:

   Ja du kan ju ladda ner låtar gratis med tex limewire och lägga in dem i ipoden i mobilen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.