Travel

SOME BEACHPICS


Några strandbilder från igår!

Det verkar som att oavsett väder och hur många som är uppkopplade här så fungerar det bara att ladda upp bilder på morgonen. Jag kan inte för mitt liv förstå varför men just nu är jag mest glad för att det fungerar då jag försökte i en hel evighet igår kväll. Vi hade iallafall en underbar dag till på stranden igår, lite skurar emellan men helt okej. Idag vaknade vi till sol men det började just regna så jag passade på att sätta mig och blogga lite. Antingen spricker det upp snart och då lägger jag mig på stranden och annars går jag och bokar mig en spa-tid och sätter mig och går igenom hela min tidningsbok om de viktigaste visningarna för s/s 12 som jag köpte på Hong Kongs flygplats grundligt. Den dyraste tidningen jag någonsin köpt (350 kr!!) men jag tror att den kommer bli värd varenda krona för att slippa sitta och klicka runt i allt på internet och istället ha det samlat på faktiskt papper. Nej, nu ska jag springa iväg till dem andra men ha en superdag och gott nytt år så länge!

7 svar till “SOME BEACHPICS

 1. madelein skriver:

  åh mysiga bilder!

 2. Vanouska skriver:

  I’m jealous .. definitely!
  The first picture is my fav and the beach looks awesome.
  Have a good time over there and happy new year!

 3. My Fransson skriver:

  Såå härligt!! (:

 4. Malin skriver:

  Åh gud va härligt det ser ut! Hoppas att du har det bra där borta, kram! 🙂

 5. kristin skriver:

  vilka fina bilder du har tagit !

 6. Maja skriver:

  Härliga bilder! 🙂

 7. Michelle skriver:

  oh-my-gud, du ska veta att jag sitter här hemma i Sverige-insnöad och fett avis på att du är utomlands och har sol, bad och värme. Fy fan säger jag bara haha 🙁 ! men hoppas du har det bäst där nere!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.