Outfits

IN BEIGE


Dress – H&M, Top – Camden Market in London

9 svar till “IN BEIGE

 1. Lisa | Mode | Foto | Livet | skriver:

  Fin du är! Ser helt underbart ut där du är!

 2. vilken fin outfit du har på dig !

 3. Julia skriver:

  Hej Fanny!!
  Jag vet att du är bortrest nu och har haft problem med internet en hel del. Men det vore fantastiskt om du kunde kolla upp om det linnet/klänningen som du har på bilden och har på såååå många andra bilder finns på hm.se så man kan köpa det själv! Det verkar verkligen vara ett fantastiskt plagg då man kan använda det till så många olika outfits. Vore toppen!! Tog du det i en större storlek bara för att det skulle vara lite längre eller var det gjort så från början? Tack så jättejättemycket på förhand! Vore guld värt om du kollade upp det!<3
  Trevlig fortsatt resa!!

  1. Fanny skriver:

   Hejsan! Jag kan inte kolla upp det eftersom att jag är utomlands och prioriterar annat än data-tid men jag vet att det inte finns kvar då det såldes tidigt förra sommaren och jag jagade reda på ett utav de sista (har i rött också). Jag har det i storlek 42 för att det skulle bli en klänning och inte ett linne 🙂

 4. emma skriver:

  åhhhh jag bara älskar den där outfiten. helt underbart fin!

 5. Michelle Karlsson skriver:

  Åh, så otroligt vacker är du Fanny! Hoppas verkligen du har det bra där borta! Kram från Sverige

 6. viktoriaaaaa skriver:

  Gud va fin du är Fanny!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.