Outfits

BLOODY RED

Top – Secondhand, Leatherjacket – Miss Sixty, Jeans – Cheap Monday, Heels – Skonamig.se, Necklace – Parfois

Såhär har jag sett ut idag! Fast jag hade givetvis ett par andra skor på mig. Nu har jag pluggat färdigt för dagen och gör mig redo för en myskväll. Jag blir alltid så myssugen när jag går förmiddag och längtar hela dagarna efter att få krypa upp i soffan. Troligtvis är det för att jag är ständigt trött dessa veckor! Haha. Så nu ska jag sätta mig med en kopp te och datorn och läsa lite bloggar, jag har inte hunnit göra det på länge! / Today I looked like this! But I had another pair of shoes, of course. I have finished all my studying for the day and I’m ready for a cozy night on my couch. I’m always in that cozy-mood the weeks I have school before lunch, I guess it’s cause I’m always tired those weeks, haha. So, next for me is a cup of tea and doing some blog-reading. It was a while ago I had time for that!

14 svar till “BLOODY RED

 1. Ebba skriver:

  riktigt snyggt!

 2. elinU skriver:

  vet du om att din lillebror brukar tjuvröka? Vill inte lägga mig i men tänkte bara på hans eget bästa.

 3. ida skriver:

  snygga brallor

 4. mathilda skriver:

  Riktigt snyggt 😀

 5. kajsa skriver:

  Hejsan hoppsan! Har en liten fråga här. Har letat ihjäl mig efter byxorna du har på dig från Cheap Monday… Vart fick du tag på dina? Internetsida? Kram Kajsa

 6. altea93 skriver:

  I love the red shoes! 😉

 7. F A N C Y skriver:

  ÅÅh så snyggt!! 🙂

 8. inspireme ❀ skriver:

  Det där var galet snyggt! 🙂

 9. vendela skriver:

  Hallå där. Har fastnat för din supersnygga skinnjacka! Undrar bara över vart man kan hitta den? & om det finns någon hemsida man kan köpa den på? Om inte, är jag öppen för andra tips. Tack för en otroligt bra blogg!

 10. Carolina skriver:

  Hej Fanny, visste inte vart jag skulle skriva denna kommentar, men det fick bli här ! Vad har du för storlek på dessa klackar och vad har du för storlek i vanliga fall? vill beställa ett par men vet dock inte vilken storlek ifall dem är stora/små i storleken? vore jätte tacksam för svar ! Vore även jätte roligt med ett inlägg om dina favorit skor som du har och dina drömskor som du vill ha ( jag är en skomänniska ! ) haha…. Dagens fråga?

  Kramar och tack för en jätte fin inspererande blogg !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.