Beauty

HÄR FÅR NI VÄRLDENS BÄSTA TIPS!

Jag har helt glömt bort att berätta för er om denna HELT FANTASTISKA burk som numera bor i en utav lådorna i mitt sminkbord. Det är en svamp inuti (som en tvättsvamp, ni vet) med ett litet hål i, och stoppar man i sitt finger i hålet och vrider ett halft varv så är allt nagellack borta. Har ni hört något bättre?! Jag som tycker det är dödstråkigt att tvätta bort gammalt nagellack vilket resulterar i att jag går med fula nagellacksrester allt för länge fullkomligen älskar denna uppfinning. Det tar tio sekunder och så är alla naglar omålade och fina igen, dessutom är det inget aceton eller oljor i som skadar nageln. Denna är köpt på Åhléns för 60 kr! / A new kind of nailpolish-removover. You just put your finger down in the jar and turn it around a little and all the nailpolish is gone! Fantastic! This one I bought at Åhléns for 60 swedish crowns.

10 svar till “HÄR FÅR NI VÄRLDENS BÄSTA TIPS!

 1. Tack för det tipset, nu måste jag prova själv – för jag tycker också det är dötråkigt att ta bort nagellack !

 2. Alla skriver om denna, jag som är en sådan nagellacksjunkie och målar om dem tre gånger i veckan borde kanske prova…

  //Emma Hå

 3. Michelle skriver:

  Det där ska jag lätt prova! 🙂

 4. sofija arvidsson skriver:

  GRYMT tips, tack! 😀

 5. Marja skriver:

  Skitbra tips 😀 Är ett riktigt nagellacksfrrreak så den här ska jag definitivt prova

 6. emelie skriver:

  fast det har ju funnits länge, har haft en sådan för flera år sedan men tycker att man blir kladdig om fingertopparna.

 7. Zabina skriver:

  Hur många gånger kan man använda den innan man måste köpa ny?

  1. Fanny skriver:

   Svar till Zabina: Jag har faktiskt ingen aning då jag inte använt den så jättemånga gånger själv men jag har hört att den så gott som aldrig tar slut!

 8. Jenny skriver:

  Jag har samma produkt fast i finare förpackning hihi, Nailtwist 🙂 Finns att köpa hos bland annat Nelly & Eleven, kostar 60 kr, är rosa och luktar jordgubb

 9. Linn skriver:

  Åh, vilken smart grej! hatar också att ta bort nagellacket, lika mycket som jag älskar att måla nytt! Denna får nog flytta in hos mig med snart. 🙂 Tack för ett jättebra tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.