Everyday

MÅNDAGSKVÄLL

Hejsan! Igår kväll satte vi oss några stycken på Snaps för att bara sitta och mysa lite men tiden gick och fler droppade in och det slutade med att vi drog vidare och det blev en hel natt av det. Riktigt lyckat och trevligt! Idag är jag dock mindre pigg, haha. Har legat nere på bryggan ett par timmar och sedan varit en sväng till stan men nu är jag hemma och är redo för en riktigt lung kväll. Det ska bli skönt att bara sitta och pyssla med bloggen och studentgrejer! Det har varit några frågor om min studentklänning också, om ni vill kan jag visa upp den imorgon!

5 svar till “MÅNDAGSKVÄLL

 1. Linda skriver:

  Vilken dag tar du studenten?

  1. Fanny skriver:

   Jag tar på tisdag, alltså om en vecka idag 🙂

 2. Linda skriver:

  Har ni ingen bal?

  1. Fanny skriver:

   Nej tyvärr har vi inte det! Stockholm har studentskivor istället och så fixar några skolor bal utöver det men inte Jensen tyvärr.

 3. ida skriver:

  ser riktigt mysigt ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.